Friday, January 31, 2014

Trend - rochia beige


Rochia de mireasa de culoarea beige nu este noua in peisajul nuntii - in fapt, multe celebritati au cochetat cu aceasta culoare savanta, cum ar fi Kaley Cuoco și Jessica Biel. Dar se stie ca de cele mai multe ori, aceasta culoare nu este ag. Este de asemenea adevărat că aceste rochuntii, cum ar fi albul polar, albul fildes sau "cream". Cu toate acestea, pentru a fi o mireasa fashion, poti aborda aceasta culoare, tocmai valentei ei neobisnuite. Din experienta acumulata, stim ca miresele cauta sa iasa din stereotipia cotidiana cu singura rochie din garderoba care aboleste orice regula de baza. Atunci, de ce sa nu abolim si culoarea alba, inlocuind-o cu una spectaculoasa si diferita? Beige-ul poate scoate din anonimat o rochie din matase si tull, singura grija fiind dozarea nunatelor, pentru ca produsul final sa fie unul spectaculos. Cititi aceste randuri cu inima, si veti recunoaste astfel ca beige-ul poate deveni cel mai bun prieten al unei domnisoare.

Iata cateva propuneri care pot face rochia de mireasa sa devina ROCHIA absoluta.
Miresele pornite în căutarea unei rochii "cu un pic de dragoste" și multe aplicatii hand-made se vor orienta catre acest gen de rochie, fiind atrase de lejeritate si de look-ul romantic. De asemenea, ele pot opta si pentru rochiile cu multe layere si nuante derivate, pline de stralucire, cunoscute generic drept rochiile Isadora.

Monday, January 27, 2014

Croquis de la journee

Rochie de mireasa din tull si voal cu aplicatii florale manuale. Guler din bumbac satenat cu pietre si elemente lucioase.

Saturday, January 18, 2014

Croquis de la journée

Rochie de mireasa din mixaj de voal, tafta si tull cu flori din dantela aplicate manual.

Friday, January 17, 2014

Simina

Rochia de mireasa a Siminei a reprezentat pentru "CM-creation de mode" o bucurie si o provocare de imagine. Designerul nostru ne-a marturisit: " Simina este o persoana moderna, spontana si libera. Am incercat sa surprind aceasta stare intr-o rochie in care am combinat transparenta cu stralucirea, taieturile novatoare cu linia aparent clasica a unei rochii princess. Am fost onorat sa creez aceasta rochie care s-a bazat mereu pe dialogul intre CM - creation de mode si Simina".
  

Helga



O rochie de printesa. O rochie "princess" unica semnata "CM - creation de mode" pentru o persoana speciala - Helga. Povestea rochiei s-a construit frumos, din vise tesute din dantela frantuzeasca si layere de tull ivoire. 
Delicatetea rochiei se regaseste in bustul plisat marunt, in forme geometrice constructive, in funda supradimensionata de la spate si in dantela aplicata manual.

Multumim Helgai pentru incredere si gentilete. Casa de piatra si multa fericire! 




Cristina

Cu permisiunea Cristinei, va prezentam cateva din pozele oficiale care au suprins fericirea, pasiunea si dragostea povestei de iubire... Si rochia sirena, semnata "CM - creation de mode".
Rochia a reprezentat o provocare pentru "CM". In ciuda simplitatii liniei, la rochia Cristinei s-a lucrat cel mai mult: doua saptamani de construire a bazei, la care s-au adaugat inca 4 pentru brodarea manuala a dantelei. Plus inca alte doua pentru completarea tinutei cu boleroul brodat in oglinda, voalul mediu, bretelele detasabile si trena de doi metri detasabila, brodata, bineinteles, manual. 
 


Making off : Iulia

  
  
 




Iulia

Si iata ca am trecut si de ultima nunta, un eveniment deosebit si plin de dragoste, nunta Iuliei.Rochia eleganta, din metisaj de dantele si tull, a imbracat o forma de sirena cu trena supradimensionata. Un exercitiu de stil de care "CM - creation de mode" s-a indragostit iremediabil.
Detaliul cel mai extravagant al rochiei nu a fost bijuteria cu elemente Swarowsky de la nivelul decolteului, ci culoarea aleasa de mireasa si, mai ales, mixajul de dantele, rochia fiind executata prin layere succesuve din diferite modele florale. Trena supradimensionata echilibreaza voalul lung de 3 metri.



Sunday, January 5, 2014

Raluca

Raluca a fost primul proiect de "total look" pe care "CM - creation de mode" l-a dezvoltat impreuna cu mireasa. Rochia tip sirena este in stil "vintage" avant la lettre, prin linia boleroului si accesorizare. A fost, fara indoiala, unul dintre cele mai frumoase momente de creatie, gratie elegantei si rafinamentului celor doi. Un cuplu frumos, stabilit in Canada, a caror poveste de dragoste a inspirat aceasta rochie semnata "CM - creation de mode".